Algemene Ledenvergadering 2015

Extra ALV maandag 2 november 2015

Op maandag 2 november is een extra ALV ingelast. De ALV vindt plaats voorafgaand aan het symposium Bescherming van (wereld)erfgoed, dat wordt georganiseerd door ICOM Nederland en de Museumvereniging en mede mogelijk is gemaakt door de nationale UNESCO commissie. Klik hier [link naar registratieformulier bij het symposium] voor het volledige programma en opgave voor zowel de ALV als het symposium.

Tijden ALV:
10.15- inloop en koffie/thee
10.30-11.30- ALV
11.30-12.30- lunch voor de deelnemers van de ALV

De vergaderstukken zijn hieronder te downloaden.

Agenda ALV
Jaarplan 2016
Begroting 2016

 


 

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op maandag 18 mei in het Centraal Museum in Utrecht. Speciaal voor de ICOM leden is het museum beperkt open gesteld van 13.00-14.30, waarvoor dank aan de directie van het Centraal Museum.

We worden ontvangen in de Tuinzaal van het Centraal Museum.

Adres
De Tuinzaal heeft een eigen ingang en is niet via de hoofdingang van het Centraal Museum toegankelijk.De ingang van de Tuinzaal bevindt zich in de Nicolaasdwarsstraat op nummer 14.
Wanneer u aankomt op het Nicolaasplein (en aan uw linkerhand de hoofdingang van het museum ziet), loopt u aan de rechterzijde om de kerk heen via de Nicolaasdwarsstraat. Na ongeveer 30 meter ziet u de ingang van de Tuinzaal aan uw linkerhand.

Bus en auto
Openbaar vervoer vanaf Utrecht CS: bus 2 (ringlijn Museumkwartier) stopt tegenover het Centraal Museum. Naast het museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Wij adviseren u van de parkeergarage op de Springweg gebruik te maken. Vanaf daar is het ca. 10 minuten lopen naar het Centraal Museum.

P+R Utrecht: gemakkelijk parkeren en voordelig Utrecht in
Geen drukte, files, parkeerstress of hoge parkeertarieven. Parkeer uw auto op één van de Utrechtse P+R-locaties. De kosten voor een kaartje zijn € 4,50. Hiervoor parkeert u de hele dag en reist u met het OV heen en weer naar het centrum. Het P+R kaartje is geldig voor maximaal 5 personen.
Meer informatie: www.slimutrechtin.nl

Tijdens de ledenvergadering blikken we terug en vooruit. Tevens zullen voorzitter Janrense Boonstra en secretaris Anneke Hogeweg aftreden. Conform de statuten zal het bestuur twee kandidaten voordragen. Daarnaast kunnen kandidaten worden voorgedragen voor het bestuur door vijf stemgerechtigde leden, uiterlijk voor 12 mei,  gericht aan: secretariaat@icomnederland.nl

De vergaderstukken kunnen hieronder gedownload worden.

Agenda 18 mei
Verslag ALV 14 nov 2014
Concept Jaarverslag 2014
Jaarrekening 2014
Bijlage bij Jaarrekening 2014
Aanpassing statuten ICOM NL
Visie en positionering ICOM NL
Procedure verkiezing nieuwe voorzitter ICOM NL
Motivaties kandidaatstelling twee nieuwe bestuursleden 

Het programma van de ALV ziet er als volgt uit:

10.30 Inloop met koffie en thee
11.00-12.30 Algemene Leden Vergadering
12.30-13.00 Lunch, indien opgegeven
13.00-14.30

Bezichtiging mogelijk van het Centraal Museum. Ook de goed ontvangen tentoonstelling Liefde & Lust, de kunst van Joachim Wtewael is te bezoeken.

 

Opgave is niet meer mogelijk.